Welkom op onze nieuwe website

Foto van een biologische cosmetica logo

Biologische cosmetica

Thuispeeling.nl heeft haar site in een nieuw jasje gestoken. Iedere dag wordt er hard gewerkt aan de website om het winkelplezier te vergroten. Daarnaast proberen we je zoveel mogelijk toegang te geven tot waardevolle informatie. We vinden het belangrijk dat je jezelf goed op de hoogte stelt van een peeling, micro needling en onze andere producten. Jij bent de expert van je eigen huid! Heb je een vraag waar je graag antwoord op zou willen krijgen? Stuur ons een mail en je krijgt binnen 24 uur uitgebreid antwoord. Samen met het ‘nieuwe’ jasje zijn we ook distributeur geworden van een TOP merk binnen de Biologische cosmetica. Een merk wat qua filosofie, ‘look and feel’ perfect bij thuispeeling.nl past! Een merk wat daadwerkelijk werkzame ingrediënten in haar producten verwerkt en ook nog eens in een werkzame dosering. De producten zijn biologisch en uiterst betaalbaar. Dit vinden wij bij thuispeeling.nl erg belangrijk! Alle producten Kijk rustig rond op de website en alle reacties zijn meer dan welkom!

Veel plezier! Billy

16 thoughts on “Welkom op onze nieuwe website”

 1. Caroline Hoogeboom

  Caroline Hoogeboom

  Ben erg tevreden over het gebruik van glycolzuur 30%. Het hoeft maar kort op mijn gezicht en na de peeling is mijn huid heel zacht en ziet er stralend uit. Ik begon met 20% maar mijn huid kan 30% glycolzuur goed hebben. Een aanrader dus.

 2. Karin Verhoeven

  Karin Verhoeven

  Hallo Rianne,

  Mag ik je bedanken voor de snelle levering van de micro-roller,
  En bedankt voor de haarband en de proefjes

 3. Jan

  Jan

  Ik had last van lichte roodheid en onzuiverheden in mijn gezicht en die zijn door de periode van 8x glycolzuur peeling zo verbeterd. Ik ben enorm blij met de goede voorlichting en het altijd te woord staan van Rianne. Kortom ik bestel voortaan hier mijn producten!!!

 4. Wesley Treffers

  Wesley Treffers

  Ik heb last van onderhuidse bultjes een soort mee-eters. Rianne heeft me zo goed geholpen! Ze heeft een behandelplan met me opgesteld en welke producten het meest werkzaam waren voor mijn probleem. Ik heb nu een peeling erop zitten en me huid zit er al een stuk beter uit! Ik bestel voortaan mijn producten hier! Voor iedereen die hetzelfde probleem heeft als mij dit is de oplossing!

 5. Natasja

  Natasja

  Rianne,
  Bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van de juiste producten voor mij. Ik gebruik nu al een tijdje het vitamine c serum en de Dermapen
  En ik ben er zeer tevreden mee.

  Lieve groet
  Natasja

 6. Tessa

  Tessa

  Ik wil Rianne bedanken voor de uitstekende service! Ik had meerdere producten besteld bij thuispeeling.nl, echter bleek het achteraf dat de salicylzuur 20% te heftig was in combinatie met de andere bestelde producten (o.a. glycolzuur 20%).
  Het was dan ook geen probleem om de (ongeopende) salicylzuur 20% te retourneren. Rianne vertelde mij dat ik het flesje ook wel mocht houden i.v.m. de verzend kosten voor het terug sturen en dat ze mij de kosten van dit flesje wel gewoon zou retourneren. WAT EEN SERVICE! Daarnaast werkt de glycolzuur 20% echt heel goed voor mij, ik heb het nu 2x gebruikt, mijn huid is wel wat droog en heb wat schilfers op bepaalde plekken. Het kan toeval zijn maar heb tussen door nog niet echt nieuwe pukkels/onderhuidse ontstekingen gekregen. Ik zal laten weten hoe het gaat met mijn huid na een kuur van 6 tot 8 behandelingen.

  Ik zal dit product echt aanraden (glycolzuur 20%). Ik ben in de 20 en hebregelmatig last van acne en waarvan ik donkere plekken/littekens heb gekregen, ik heb daarvoor alles geprobeerd. De dermatoloog zei dan ook dat de vitamine A kuur de laatste optie was, dit vond ik toch te heftig. Ik ben blij dat ik dit eerst geprobeerd heb en wil dit iedereen dan ook aan raden dit te proberen voor je heftige pillen gaat gebruiken!!!!

  Bedankt!

 7. jaimy

  jaimy

  rianne, bedankt voor alle extra uitleg die ik nodig had en het samenstellen van mijn persoonlijke pakket. keurig verpakt en snel thuis ontvangen. bij vragen via de chat gelijk antwoord en volledig. Yes, het bestaat dus toch nog, klantvriendelijkheid.
  Dankjewel

  • rianne taal

   rianne taal

   Dank voor je fijne bericht!Grt Rianne Taal- Thuispeeling

 8. wilma de meer

  wilma de meer

  In overleg met Rianne eerst al ‘s een pakket samengesteld. 30 % glycolzuurpeeling is goed te doen voor mijn huid. Ook de Salicylpeeling van 5 %. Mijn huid ziet er rustig uit. Minder grove poriën en mijn pigmentvlekken worden echt minder.
  Ook ben ik zeer tevreden met de serums. Ik was erg benieuwd naar het serum met de Argiriline… Nou, na het aanbrengen voel ik meteen dat het wat doet. Vooral onder mijn ogen. Ben blij met alle producten. Ik vind het erg interessant allemaal en Rianne neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen… Heel fijn! Dank je wel Rianne.

  • rianne taal

   rianne taal

   Ontzetten fijn dat je zo tevreden bent! Grt Rianne

 9. Yvonne

  Yvonne

  Allereerst nogmaals bedankt Rianne voor de tijd en moeite die je genomen hebt bij het opzetten van mijn behandplan en de uitgebreide info die je geeft! We zijn nu 2 maanden verder en ik kan zeggen dat ik tevreden ben over alle produkten.
  Mijn huid ziet er gladder uit, minder grove poriën, maar de rode vlekjes zijn er nog. Maar ik heb je net weer een mailtje gestuurd om me verder te helpen en ik heb er het volste vertrouwen in dat er nog meer verbetering gaat optreden!

  • rianne taal

   rianne taal

   Dank voor je bericht! We hebben contact;) Groet, Rianne

 10. annelies van den berg

  annelies van den berg

  2 Dagen geleden een eerste contact gehad met Rianne.Met haar deskundig advies een pakket samengesteld voor mijn dochter.Spulletjes keurig verpakt,nu al in huis.Heb er alle vertrouwen in dat de beoogde resultaten,mijn dochter straks blij zullen maken en haar zelfvertrouwen weer een “boost” krijgt. Daarnaast gaf Rianne mij het gevoel dat we met vragen altijd weer bij haar terecht kunnen.Thanks Rianne,voor zover. Groet Annelies.

  • rianne taal

   rianne taal

   Dank voor je fijne bericht Annelies. Hoop dat je dochter er veel baat bij heeft. Doe haar de groeten. Grt Rianne

 11. Cindy schouwenaars

  Cindy schouwenaars

  Mooie producten voor een heel mooi prijsje!
  Met heel goed advies en begeleiding van Rianne! En nu mijn gewonnen dermapen gaan gebruiken! Super bedankt Rianne!

 12. dvacquoy

  dvacquoy

  Wat een goede uitleg en advies, mijn derma pen ontvangen met het serum. Ben heel benieuwd wat het resultaat uiteindelijk is. Bedankt Rianne voor je uitleg en advies.

You must be logged in to post a comment.