DRUKTE BIJ POSTNL- Pakketten vertraagd!

Vragen? Stuur een mail: info@thuispeeling.nl

Over Thuispeeling

Thuispeeling.nl verkoopt producten die jou daadwerkelijk een mooie huid  bezorgen tegen een betaalbare prijs! Wij streven naar een excellente service en we stellen alles in het werk om je tevreden te stellen. Heb je vragen? je krijgt antwoordt binnen 24 uur, op werkdagen bereikbaar van 9:00 in de ochtend tot 18:00 in de avond. Thuispeeling.nl heeft producten geselecteerd die milieuvriendelijk zijn en waar mogelijk 100% biologisch. Uiteraard dierproef vrij en vriendelijk voor het milieu. 

Thuispeeling heeft een passie ontwikkeld voor producten die daadwerkelijk werkzame ingrediënten bevatten en een positief effect hebben op onze huid. Daarnaast vindt Thuispeeling het belangrijk dat producten betaalbaar en dus bereikbaar zijn voor iedereen.

Een goed product hoeft absoluut niet duur te zijn! Veel mensen zitten met de handen in het haar en geven ongelofelijk veel geld uit aan producten die weinig tot niets voor hen betekenen. Thuispeeling is lange tijd geleden met een uitgebreid onderzoek gestart (en is hier nog dagelijks mee bezig), naar welke producten nu echt werken en waarom deze producten werken. Wij zijn in contact gekomen met een aantal firma’s in de verenigde staten en de UK, Polen die zich volledig richten op fruitzuur peelings,  heb traject is ingezet om deze peelings naar Nederland te brengen. Het allerbelangrijkste voor is, dat we al onze klanten voorzien van goede, objectieve, betrouwbare en waardevolle informatie, zodat iedereen zichzelf kan bijscholen op het gebied van peelings. Het doel is dat jij als klant je eigen expert wordt op het gebied van je eigen huid. Voor gebruik van een peeling verplicht je je tot het doorlezen van de handleiding/ bijsluiter. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de peeling. Je dient je te houden aan de richtlijnen.

Naast fruitzuur peelings verkopen we een aantal producten die direct met deze peelings te maken hebben. Het zijn allemaal producten die bij elkaar passen en horen. Een goede anti zonnebrandcrème is bijvoorbeeld een ‘must’ na gebruik van een peeling. Een serum wordt beter opgenomen na gebruik van een peeling. The perfect fit!

Onze website is er op gericht,  om de winkelervaring voor jou als klant super plezierig te maken. We willen namelijk graag dat je 100% tevreden bent en terug keert. We streven naar een interactieve site waar je makkelijk alle informatie kan vinden die je nodig hebt om thuis een peeling uit te voeren. Op de nieuwe site kun je blogs en reviews lezen, reviews achterlaten en instructiefilmpjes bekijken.

Het is onze missie om producten voor jullie te selecteren die betaalbaar zijn en een bewezen ‘track record’ hebben aangaande daadwerkelijke huidverbetering.

Veel winkelplezier!

Alle producten worden geproduceerd binnen de EU. Producten en advies zijn geen vervanging van bezoek aan salon- arts- kliniek.

× Neem contact op