Sint- kerst kortingsactie!

Sint- kerst kortingsactie! In de voordelige etalage; De Electrische Dermapen*!
Sint en Claus staan gebroederlijk alweer bijna voor de deur! Wij hebben het perfecte cadeau voor in de schoen of onder de boom. De electrische dermapen samen met het Top serum pakket. Deze zeer populaire micro-needling kliniek behandeling, voer je nu fijn uit in je eigen omgeving. Bespaar honderden euro’s en ervaar het prachtige resultaat!

Een topper en absolute favoriet in ons assortiment, is de elektrische dermapen van Thuispeeling. Speciaal ontwikkeld voor een intensieve micro needling behandeling. Op een zeer effectieve manier wordt de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid zonder de opperhuid te beschadigingen. De dermapen zet de cellen aan tot de aanmaak van elastine en collageen. De huid wordt zichtbaar steviger!  De pen maakt hele kleine gaatjes in het huidoppervlak,  waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd en de cellen worden aangezet tot de aanmaak van elastine en collageen. Zichtbare stevigheid en serums* worden tot 40 keer (4000%) beter opgenomen!

Eind vorige eeuw ontdekten chirurgen, dat littekens sneller verdwenen door het gebruik van speciale ‘tattoo- achtige’ machines die werden gebruikt zonder inkt. De huid herstelde zich sneller en werd bovendien steviger. Inmiddels is de electrische dermapen ontwikkeld en door het grote bedieningsgemak kunt je deze veilig thuis gebruiken.

 

1) Versteviging van de huid + vermindering van littekens door acne en vermindering van chirurgisch ontstane littekens

Bindweefselcellen gaan meer bindweefselvezels produceren. Je huid wordt steviger en het huidoppervlak wordt zichtbaar gladder.

2) Vernieuwing van de huidcellen + verstopppingen verdwijnen

Oude cellen worden verwijderd en er ontstaat een versnelde celdeling waardoor nieuwe, frisse cellen aan de opervlakte komen. De hoornlaag wordt dunner en mee eters krijgen letterlijk minder kans de kop op te steken. De dermapen zorgt ervoor dat de huid gezuiverd wordt.

3) Verbetering van de huidteint en textuur van de huid

De dermapen zorgt ervoor dat  zonschade, ouderdomsvlekken en oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidteint en textuur verbeteren zichtbaar. Serums met hoogwaardige actieve werkstoffen worden tot wel 40 x beter in de huid opgenomen.

Wij wensen u veel plezier toe op de website en wij wensen u alvast zeer fijne feestdagen toe!

 

*15% korting bij aankoop electrische dermapen + het Top serum pakket tot en met 24 december as.  Hoe werkt het?

–       ‘Uw winkelmand’(voeg toe de electrische dermapen en het Top serum pakket)

–       ‘Aplly coupon’ hier vult u in: dermapen

–       De korting wordt automatisch verrekend.

Vragen, opmerkingen, reviews, likes worden zeer gewaardeerd!
Groet, Rianne Taal

You must be logged in to post a comment.