‘Neeee……..een fronsrimpel net als mijn moeder!’

Electrische dermapen voordelig

Elektrische microneedling pen van Thuispeeling voor een microneedling behandeling

‘Neeee……..een fronsrimpel net als mijn moeder!’

Stoor je je ook zo aan die enorme rimpel tussen je wenkbrauwen?Nog even niet aan de Botox® of aan de fillers? Met de microneedling pen kun je na een aantal behandelingen deze fronsrimpel enorm vervagen! De microneedling pen is een hele sterke vorm van micro needling en een TOP alternatief voor botuline en fillers. Je fronsrimpel krijg je eigenlijk niet weg, het is een mimische rimpel en met het bewegen van je gezicht ontstaat en blijft deze rimpel bestaan. Tijd voor een drastische maatregel; de microneedling pen!

Liever niet aan de botuline toxine, wil je geen vreemde stoffen die in je gezicht worden gespoten? Heb je daarentegen geen angst voor naalden? Dan is dit medische hulpmiddel een heel goed alternatief voor  Botox ®*

*met botuline a verdwijnt de rimpel in enkele dagen als sneeuw voor de zon, met de microneedling pen heb je wat meer geduld nodig………

‘Aiiiiiiiii……..dat zijn wel heel veel naaldjes!!’

De microneedling pen heeft een kopje dat bestaat uit een groot aantal (afhankelijk van welke naaldmodule je gebruikt) kleine naaldjes. Van dichtbij kan het even afschrikken, ik geef het eerlijk toe. De naaldjes brengen een minimale verwonding toe, aan het huidoppervlak en zorgen er op deze manier voor dat de huid eigenlijk een flinke zweepslag krijgt. “Hup, aan het werk jij!”. De kleine beschadiging zorgt dat de huid razendsnel een herstelproces in gang zet. Dit herstelproces is verantwoordelijk voor de extra aanmaak van collageen en elastine en zorgt voor een versnelde celdeling. Je krijgt er een mooiere, jongere en nieuwere huid voor in de plaats.

Voordat we iets nieuws in het assortiment opnemen, lezen we eerst alles wat je maar kan vinden over het product en doen we uitgebreid research. In dit geval naar de microneedling pen! Daarna moet het apparaat natuurlijk uitgebreid getest worden en daar zijn vaak vrijwilligers genoeg voor te vinden, ook niet vrijwillige lieden ( bijvoorbeeld moeders of vriendlief) worden even onder handen genomen. Zelf ben ik natuurlijk het allereerste proefkonijn. Na het zien van mijn licht bebloede voorhoofd, haakte moeders af….

De behandeling is eigenlijk verder compleet pijnloos. Mocht je een erg gevoelige toet hebben, dan zou je wat Emla creme (verdovende) kunnen aanbrengen. Meestal krijg je een receptje, als je tegen de huisarts zegt dat je een ‘tatoeage/permanente make up’ behandeling wil ondergaan. Eind vorige eeuw ontdekten een aantal chirurgen dat een ‘tatoeage apparaat’ (zonder inkt te gebruiken) ervoor kon zorgen dat littekens zich sneller herstelde en dat de huid een betere textuur kreeg. Zie hier het begin van de ontwikkeling van de microneedling pen.

Niet enkel de frons rimpel is goed te behandelen met de pen, ook de rimpeltjes (barcode) rondom de mond en de marionettenlijnen zullen beduidend vervagen! Een groot voordeel van het apparaat is verder dat serums tot wel 40 X beter worden opgenomen (ingesluisd in beauty-land) door de huid. Fijn dat ik nu ook nog onze serum toppertjes kan bespreken. Hyaluronzuur is uiteraard altijd en voor iedereen goed. Vitamine c raden we aan voor boven de 40 en/of als je rookt. Retinol is een super serum voor als je last hebt van acne en huidveroudering. De pen heeft verschillende standen en ik heb ze allemaal uit geprobeerd. Nu begrijp ik dat de meeste van jullie het liefst morgen van hun fronsje af willen, zo ook ik…..Direct dus de hoogste stand. Beter niet doen… ‘too much’. Rustig aan opbouwen ajb. Zelf vind ik het wel een prettig gevoel. Nu vond ik indertijd het laten zetten van een tatoeage (die ik nu overigens weer aan het weg laseren ben) ook wel aangenaam echter ik realiseer me dat de meeste mensen het gewoon een irritant vibrerend gevoel vinden.

Mijn ervaring met de pen

Kort antwoord; TOP! De enige juiste reden om de pen op te nemen in het assortiment. Wel heb je nodig, zoals bij alle behandelingen, geduld! Geduld is een schone zaak, zei mijn moeder altijd en in dit geval wederom een waarheid! ‘Geduld; een zaak van schoonheid!’ Heb je net een behandeling gehad dat loop je dezelfde dag en avond het liefst met een handdoek over je hoofd. Althans ik heb dat wel, maar neem mij vooral niet al te serieus…Na een nacht slapen kun je het behandelde gebied prima camoufleren.

Na een aantal weken zie je echt resultaat en na een aantal behandelingen ben je gewoon erg blij! En dit alles op natuurlijke wijze en voor een fractie van de kosten. Ben jij een ‘early adaptor’? Dan kun je de pen nu alvast reserveren en bestellen voor slechts  €69, 95 (enkel 10 pennen voor deze prijs beschikbaar).

Billy

One thought on “‘Neeee……..een fronsrimpel net als mijn moeder!’”

  1. Nina

    Nina

    Ik sta te trappelen om hem uit te proberen

You must be logged in to post a comment.