Welke naaldlengte is geschikt voor mij?

Thuispeeling verkoop 3 verschillende maten. De 0.5,  1.0 en de 1.5 mm. De 1.5 mm is niet geschikt voor het gebruik op het gezicht.

Wij raden aan om altijd te starten met de 0,5 mm. Deze roller is zeer geschikt voor de gezichtshuid. De 0, 5mm verjongt de huid en is geschikt voor acnelittekens en hyperpigmentatie. De 0.5mm zet de huid aan tot de aanmaak van collageen. Deze naaldlengte kun je wekelijks gebruiken en dit kun je uitbouwen naar een aantal malen per week. Als je de roller voor het eerst gebruikt kan de huid wat rood worden. Rol niet te hard en te lang, zet niet teveel druk.

De 1.0 mm kun je gebruiken voor het gezicht en het lichaam zelf kan ook de 1.0 mm. Het kan helpen tegen lichte striae. De 1.0 mm kan (te) pijnlijk zijn voor het gezicht. Het zou kunnen helpen bij acne littekens en wat diepere rimpels. Gebruik de 1, 0 mm om de 1 ½ – 2 weken. Luister (en kijk) goed naar je eigen huid en wat je kunt verdragen. Na de behandeling is de huid  enkele minuten rood.

De 1.5 mm is enkel geschikt voor het gebruik op het lichaam. Het kan littekens, striae en cellulites verminderen. Onze huid moet zich na iedere behandeling goed kunnen hesrtellen. We raden dan ook aan om deze roller niet vaker dan om de paar weken te gebruiken. Het duurt hierdoor langer dat resultaten zichtbaar zijn.