Charcoal kokosnoot 100% biologisch poeder

7.95

Charcoal kokosnoot poeder, actieve kool om vlekken, aanslag op tanden te verwijderen. 100% biologisch en kwalitatief zeer hoogstaand!

  • Wittere, schonere tanden en een frisse adem
  • Enkel biologische ingredien
  • Wittere, schonere tanden en een frisse adem
  • Geen gevoeligheid van de tanden na gebruik
  • 120 poetsbeurten per potje

30 gram

Product Description

Charcoal 100% biologisch poeder, actieve kool om vlekken, aanslag op tanden te verwijderen. 100% biologisch en kwalitatief zeer hoogstaand! Zoals u van ons gwend bent.

Geen fan van fluor? gebruik dan de charcoal poeder. Laat u niet gek maken en betaal niet teveel.

Met dit poeder van geactiveerde kool kun je je tanden poetsen. Je gebruikt wat poeder op de speciale tandenborstel en hiermee poets je vervolgens je tanden. Zowel de binnenkant van de mond als de wasbak zullen even zwarte lijken maar als je consequent enkele dagen per week  je tanden met geactiveerde kool poetst, zul je stralende witte* tanden krijgen.

De kool hecht zich aan elk klein stukje tandplak en kleurt dit zwart. Op deze manier wordt je gedwongen om het gebit na afloop een keer écht goed te reinigen, anders blijf je met zwarte plekjes lopen. Kool is een goedkope, veilige en 100% biologische, natuurlijke methode om je tanden te reinigen, aangezien het niet duur is, het niet erg is als je er iets van doorslikt en ook niet onaangenaam ruikt of smaakt.

Thuispeeling tip:
Potje voorzichtig openen. Draai het potje goed dicht en zet het ergens weg zodat het niet kan vallen.

Gebruiksaanwijzing:
1. Dip de bamboo tandenborstel in het charcoal poeder.
2. Poets de tanden zoals je gewend bent, probeer de mond echter zoveel mogelijk gesloten te houden. Poets 2 minuten en niet te hard.
3. Spuug het mengsel uit en poel goed na.
4. Haal even een doekje door de wasbak.

*hoe wit de tanden worden verschilt per persoon. Wil je graag een ‘Gerard Joling smile’, dan is Charcoal poeder niet afdoende.