Totaalpakket peeling gevorderden

92.95

Korte beschrijving product

Inhoud:

 • Flesje peeling 30%
 • Flesje peeling 40%
 • Perfect Match; Pre- en Post peel
 • Thuispeeling 100% biologische nachtcreme
 • Thuispeeling 100% biologisch dagcrème met SPF 25
 • Thuispeeling 30 ml Hydranov serum

Totaalpakket peeling gevorderden: In dit pakket zitten alle producten om te starten met een peeling kuur.

Inhoud:

 • Flesje peeling 30%
 • Flesje peeling 40%
 • Perfect Match; 1 flesje Pre peel en emmertje Post peel
 • Thuispeeling 100% biologische nachtcreme met wortelextract
 • Thuispeeling biologische dagcrème met SPF 25
 • Thuispeeling 30 ml Hydranov serum

Totaalpakket peeling gevorderden

Met welk percentage zal ik starten? Wij adviseren altijd om te beginnen met een laag percentage glycolzuur.  Je kunt het percentage langzaam op hogen. Peelings boven de 20% zijn sterke tot zeer sterke peelings! Je dient altijd een onderarm huid test uit te voeren voor gebruik. De peeling mag niet branden. Brandt de peeling dien je deze onmiddellijk van je huid te verwijderen.

Ik heb een donkere huid. Kan ik deze peeling gebruiken? Heb je een donkere huid, dan dien je extra voorzichtig te zijn met een peeling. Start immer met een laag percentage glycolzuur en gebruik maximaal 30% glycolzuur. Verhoog het percentage en de frequentie met kleine stapjes. In een donkere huid kunnen Glycolzuur / TCA peelings leiden tot ‘hot spots’, de penetratie gaat zeer snel is. Dit kan leiden tot brandwonden en Post hyperpigmentatie (PIH) in donkerdere huidtypes.

Voor de donkere huid is er ook de Amandelzuur peeling te koop.

De peeling mag niet branden, dan is het percentage te hoog voor je huidtype en dien je de peeling direct met water en Natrium bicarbonaat te neutraliseren.

Voor en na de peeling:

Na de peeling dien je zeer goed voor je huid te zorgen. Dit is erg belangrijk om de gewenste resultaten te behalen. Vermijd blootstelling aan de zon. Gebruik een goede anti zonnebrand crème. Wij raden aan om 2 dagen na de peeling geen make-up te gebruiken. Wij raden het thuisgebruik van sterkere peeling ten zeerste af. Ga altijd naar een gespecialiseerde dermatoloog/arts om een sterkere peeling te laten uit voeren.

Bij dit totaal pakket ontvang je per mail een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Deze gebruiksaanwijzing kun je ook downloaden op deze site. Voor gebruik verplicht je je tot het lezen van de handleiding/ bijsluiter.

Dit pakket, ter waarde van ruim €125 euro, kun je nu bij thuispeeling bestellen voor €92.95 euro.

Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.