Totaalpakket peeling beginners

92.95

Korte beschrijving product

Totaalpakket peeling beginners: Thuispeeling.nl heeft voor jou een pakket geselecteerd wat alle producten bevat om een start te maken met ‘het behouden van een mooie huid’.

Inhoud:

 • Flesje peeling 10%
 • Flesje peeling 20%
 • Perfect Match; Pre- en Post peel
 • Thuispeeling 100% biologisch dagcrème met SPF 25
 • Thuispeeling 100% ecocert gecertificeerde nachtcreme met wortelextract
 • 30 ml Thuispeeling Hydranov serum

Je betaalt voor dit pakket slechts 92.95. Je bespaart hiermee ruim 40 euro!

Totaalpakket peeling beginners: In dit totaalpakket peeling beginners,  zitten alle producten om te starten met een peeling kuur.

Inhoud:

 • Flesje peeling glycolzuur 10% (mag ook ingewisseld worden voor Salicylzuur 10%)
 • Flesje peeling glycolzuur 20%
 • Perfect Match; flesje Pre peel en emmertje Post peel
 • Thuispeeling 100% biologisch dagcrème met SPF 25
 • Thuispeeling 100% ecocert gecertificeerde nachtcreme met wortelextract
 • 30 ml Hydranov serum ( dit serum mag ook ingewisseld worden voor een serum naar keuze)

Met welk percentage zal ik starten? Wij adviseren altijd om te beginnen met een laag percentage glycolzuur.  Je kunt het percentage langzaam op hogen.

Ik heb een donkere huid. Kan ik deze peeling gebruiken? Heb je een donkere huid, dan dien je extra voorzichtig te zijn met een peeling. Start immer met een laag percentage glycolzuur en gebruik maximaal 20% glycolzuur. Verhoog het percentage en de frequentie met kleine stapjes. In een donkere huid kunnen Glycolzuur / TCA peelings leiden tot ‘hot spots’, de penetratie gaat zeer snel is. Dit kan leiden tot brandwonden en Post hyperpigmentatie (PIH) in donkerdere huidtypes.

Voor de donkere huid is er de Amandelzuur peeling.

De peeling mag niet erg branden, dan is het percentage te hoog voor je huidtype en dien je de peeling direct met water en Post peel te neutraliseren.

Voor en na de peeling:

Na de peeling dien je zeer goed voor je huid te zorgen. Dit is erg belangrijk om de gewenste resultaten te behalen. Vermijd blootstelling aan de zon. Gebruik een goede anti zonnebrand crème. Wij raden aan om 2 dagen na de peeling geen make-up te gebruiken. Wij raden het thuisgebruik van sterkere peeling ten zeerste af. Ga altijd naar een gespecialiseerde dermatoloog/arts om een sterkere peeling te laten uit voeren.

Bij dit totaal pakket ontvang je per mail een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Deze gebruiksaanwijzing kun je ook downloaden op deze site. Voor gebruik verplicht je je tot het lezen van de handleiding/ bijsluiter. Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Dit pakket, ter waarde van ruim €125 euro, kun je nu bij thuispeeling bestellen voor €92.95 euro.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.