Totaalpakket Dermaroller

54.00

Korte beschrijving product

In het Totaalpakket Dermaroller 0,5 mm zitten alle benodigdheden om deze behandeling thuis goed uit te voeren. Dermaroller therapie is een beproefde behandeling om onder andere acne littekentjes te vervagen, fijne rimpeltjes te verzachten. Geeft de huid een algehele boost! Wij raden deze therapie bijvoorbeeld aan voor mensen,  die in de winter een peeling kuur hebben gedaan en deze resultaten in de zomer willen bijhouden.

Totaalpakket dermaroller. In het totaalpakket Dermaroller zitten de volgende producten:

  • Dermaroller 0,5 mm (geschikt voor het gezicht)
  • Flesje Alcohol 70% om de roller na de behandeling te desinfecteren.
  • Serum naar keuze, Retinol, Hydranov of Vitamine C (voor advies bel, chat of mail).
  • Dagcrème met SPF 25.

Een dermaroller is een ergonomisch gevormde roller met 540 kleine Medical Grade Stainless Steel naaldjes. Deze naaldjes maken minuscule prikgaatjes in de huid. Het rollen is pijnloos en activeert, stimuleert de lederhuid zonder dat de opperhuid wordt verwijderd. Omdat de opperhuid in tact blijft, is de herstelperiode kort en is het risico op permanente structurele beschadiging, zonovergevoeligheid, hyperpigmentatie of pigmentverlies zeer klein. Door de therapie met de dermaroller worden huidverzorgingsproducten beter en dieper in de huid opgenomen. Het gevolg is dat de huid er jonger, gladder en frisser uitziet. De lichte prikgaatjes in de huid zorgen ervoor dat de huid geactiveerd wordt en er groeifactoren vrij komen die de productie van collageen en elastine doen toenemen. Het verhogen van de collageenproductie is het doel van veel huidverbeterende behandelingen waaronder ook peelings.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.