Totaalpakket acne blanke/ licht getinte huid

92.95

Korte beschrijving product

In het totaalpakket acne zitten 5 producten die er voor kunnen zorgen dat de huid rustiger wordt. De producten sluiten op elkaar aan. De blanke huid reageert anders op zuren dan de donkere huid. Thuispeeling verkoopt verschillende zuren voor verschillende huidtypen. Voor advies op maat stuurt u een bericht.

 

Totaalpakket acne blanke/ licht getinte huid: in dit totaalpakket acne zitten 5 producten die er voor kunnen zorgen dat de huid rustiger wordt. De producten in het Totaalpakket acne blanke/ licht getinte huid, sluiten op elkaar aan.

Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van ruim 115 euro.

– Samenwerkende Apothekers Benzoylperoxide Hydrogel 100mg/g
– 10% Salicylzuur (wordt als een zwaardere peeling ervaren)  30 ml.
– 29% Pyrodruivenzuur  peeling 1 flesje 50 ml.
– Antibacteriële cocktail met niacinamide en azeloglycine, 30 ml.
– Dag creme, spf 25. Flesje 50 ml.
– Pre-peel, flesje 50 ml.
– Post-peel, 180 gram.

Je ontvangt bij je bestelling een tekst met vele tips en behandelmogelijkheden. Daarnaast ontvang je per mail de bijsluiter van de peeling en van de Bezoylperoxide.

Antibacteriële cocktail met niacinamide en azeloglycine of Retinoïden- oa Retinol:

– Natuurlijk derivaat van de vitamine A-zuur
– Zeer doeltreffend in de behandeling van acne en littekens
– Vermindert rimpels door huidvernieuwing en collageenproductie

Totaalpakket acne: korte uitleg over de producten in het rood

– Benzoylperoxide, tube 100 mg. Start week 1 met het gebruik van enkel deze tube. Rustig aan opbouwen en kijken hoe de huid hierop reageert. Benzoylperoxide is de eerste therapie bij acne. Niet iedereen heeft er baat bij, de meeste mensen echter wel. Lees ook de bijsluiter. Dun laagje anbrengen op een gereinigde huid.
– 10% Salicylzuur 30 ml. Week 2 kun je het regime gaan uitbouwen met 1 x per week deze peeling. Lees de handleiding ( Glycolzuurpeeling) goed door en houdt je aan de richtlijnen. Peeling mag niet branden, wel flink prikken. Deze peeling kun je evt om de 4 dagen gaan gebruiken. 1 x laagje Salicylzuur
– 29% Pyrodruivenzuur of Amandelzuur (donkere huid) : Gebruik deze peeling om de twee a drie weken (dit maal in plaats van de 10% salicylzuur/10% glycolzuur) Houdt je aan de richtlijnen, zie binnenzijde verpakking of handleiding.
– Serum met niacinamide, 30 ml. Dit serum kun je dagelijks gebruiken op een gereinigde huid. Slechts een paar druppels. Reinig je huid niet te aggressief. Het liefst bv met (onze) Dode zeezout zeep. de schuim make- up remover of een andere milde reiniging. Lauwwarm water.
– Dag creme, spf 25. Flesje 50 ml. Iedere!!! dag gebruiken in de ochtend en het liefst in de middag nogmaals smeren. Vermijd zoveel mogelijk directe blootstelling aan de zon, ajb niet gaan ‘bakken’… Als je toch bv op vakantie gaat en veel in de zon gaat, stop dan minimaal 1 week van te voren met de peeling.
– Pre-peel, flesje 50 ml. Maak je huid schoon voor het gebruik van de peeling. Gebruik na het normaal schoon maken een watje met Pre Peel om de laatste onzuiverheden/viezigheid van de huid te verwijderen en deze vetvrij te maken. De peeling kan nu beter zijn werk doen. Enkel bestemd voor VOOR het gebruik van de peeling.
– Post-peel, 150 gram. Iedere peeling dien je te neutraliseren/ de werking te stoppen, met post peel. Los een eetlepel op in een kom met lauwwarm water en reinig hiermee je gzicht. Zie handleiding. Let op: kan erger prikken dan de peeling zelf. Daarna huid droog deppen en niet ruw wrijven.

Acne begrijpen en behandelen

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.