Dode zeezout modder zeep

7.95

Korte beschrijving product

Dode zee zout modder zeep, 1 blok van 100 gram

Zonder conserveringsmiddelen en synthetische toevoegingen. Heilzaam voor ieder huidtype en voor de  huid met psoriasis, acne en seborrisch eczeem.

Mineral Dead Sea Mud, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Water (aqua), Zea Mays (Corn) Starch, Kaolin, Vegetable Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Beeswax, Tocopheryl (Vitamin E) Acetete, Sodium Hyaluronate.

Dode zeezout zeep is ontwikkeld naar een oud recept. De zeep bevat geen houdbaarheids ingredienten en geen synthtische toevoegingen. De zeep die thuispeeling verkoopt,  bevat tot 5 x meer ‘modder’ dan regulier verkochte zeep in de markt.  Daarnaast bevat het, gemiddeld,  tot 2 x toe meer Dode Zee zout dan de meest verkochte gangbare zeep. Meer Dode zee zout en modder in een ‘zeep’, is niet mogelijk!

‘Dode Zeezout modder’ zeep wordt aanbevolen voor ieder huidtype.  De vette huid en de gecombineerde huid hebben zeer veel baat bij het gebruik van deze zeep.

Gebruik deze zeep dagelijks als je last hebt van psoriasis, seborrisch eczeem en acne. Direct na het eerste gebruik,  zult u voelen dat de huid diep gereinigd wordt. Na reiniging met deze zeep is het belangrijk om de huid in te smeren met de dagcreme met spf 25. Voor de huid gebruikt u een bodylotion.

Dode zee zout zorgt ervoor:

– de huid beter in staat is om vocht vast te houden.

– dat dode huidcellen worden opgeruimd.

 

De geur van de zeep wordt verkregen doordat er een aantal essentiele natuurlijke, plantaardige componenten aan de zeep zijn toegevoegd. Geuren van planten zoals Linalool,  kruidnagel en limoen.

 

1 blokje Dode zee zout, modder zeep, 100 gram

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.