Antibacteriële cocktail met niacinamide en azeloglycine

20.95

Korte beschrijving product

Omschrijving

Niacinamide werkt ontstekingsremmend, remt de talgproductie, zorgt voor de aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren. Deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid waardoor deze minder vocht verliest. Azeloglicyna regeluleert de talg afscheiding, hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid.

NMF (Natural Moisturizing Factor) is de natuurlijke factor van de huid die uitdroging tegen gaat, zorgt dat de huid beter in staat is vocht vast te houden en elastisch blijft. Natuurlijke thee boomolie heeft antibacteriële eigenschappen.

De effecten van de samenstelling van de cocktail:

  • vermindering van overmatige talg afscheiding
  • elimineren van blackheads (open mee-eters)
  • vermindering van acne
  • versnelde vernieuwing huidcellen
  • vermindering van huidirritatie
  • intensieve en diepe vochtinbrengende werking
  • de huid wordt mat en glad

Aanbevolen: Combinatie huid, vette huid, met vergrote poriën en een tendens voor acne. Niet leeftijdsgebonden.

Wijze van gebruik:

  • sonophoresis
  • naaldloze mesotherapie.
  • Handmatig aanbrengen met kloppende bewegingen

Antibacteriële cocktail met niacinamide en azeloglycine, speciaal ontworpen voor antibacteriële, reinigende en anti-acne behandelingen.

Geschikt voor de vette huid en de huid met acne.

Reguleert de talgafscheiding.

Actieve ingrediënten:

Niacinamide, Azeloglycine, Panthenol, Aloë Vera, Vochtinbrengende Factor (NMF), Theeboomolie

Niacinamide= Niacinamide zorgt voor de aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren. Deze natuurlijke huidvetten versterken de barrièrefunctie. De huid verliest minder vocht en is beter bestand tegen slechte invloed van buitenaf. Niacinamide heeft een licht exfoliërende werking en vermindert hierdoor de kans op het krijgen van schilfertjes. De huid wordt gladder, gaat weer starken en zullen fijne droogtelijntjes zullen minder opvallen. Ontstekingsremmende eigenschappen waardoor het zeer geschikt is voor mensen met acne.

Azelogycine= zorgt voor het tegengaan van de verspreiding van  bacterien.

Ingrediënten

INCI: Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Niacinamide, Panthenol,  PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium PCA,  Xanthan Gum, Disodium EDTA, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate,  Limonene.

Acne begrijpen en behandelen

Totaalpakket grote grove porien

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.