Vitamine C

20.95

Korte beschrijving product

Omschrijving

Top serum, een absolute MUST voor de huid met de eerste zichtbare tekenen van veroudering.

Vitamine C, verrijkt met het extract van de West Indische kers. Dit superfruit bevat een hoog gehalte aan vitamine C en werkt antioxiderend. Veroudering en uitdroging van de huid worden tegen gegaan, vrije radicalen bestreden en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huid is beter in staat vocht vast te houden. Verkleuringen van de huid verminderen zichtbaar. Vitamine C kan de huid lichter maken.

Aanbevolen: voor de rijpere huid met zichtbare rimpels, ouderdomsvlekken en verkleuringen. Voor de door de zon beschadigde huid. Krachtig ‘anti –aging’ serum.

Wijze van gebruik: breng enkele druppels serum aan op een gereinigd gezicht en hals. Hierna kun je je dag- of nachtcrème aanbrengen.

 

1 flesje bevat 30 ml geconcentreerd Vitamine C serum.

Flesjes zijn van farmaceutisch amber glas, waardoor ingrediënten goed bewaard blijven. De dop op de flesjes is van een speciaal plastic die de ingrediënten niet aantast.

Houdbaarheid; 1 jaar na opening  mits bewaard, bij voorkeur,  in de koelkast of op een koele droge plek.

Prijs; €20,95 per flesje

Vitamine C met Acerola zorgt ervoor dat

  • de huid steviger wordt en zorgt voor een mooie uitstraling en textuur.
  • de huid gezond genoeg is om collageen (bindweefsel) aan te maken.
  • beschadigde cellen worden hersteld en de beschermende barrière van de huid wordt versterkt.
  • acne vermindert.
  • pigmentvlekken verminderen.

Ook de huid met rosacea reageert goed op dit serum.

De combinatie vit C (ascorbic acid) en vit E (tocopherol) is een TOP duo. In het serum is minimaal 4% vitamine C aanwezig en noodzakelijk om positieve reslutaten te behalen.

Ingrediënten

INCI: aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Malpighia Glabr Extract, Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Sodium Carbomer.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.