Schuim make-up remover, vermindert grove porien

17.00

Korte beschrijving product

Schuim make-up remover is een effectief reinigingsschuim, geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige, vettige huid met vergrote poriën. Verwijdert make-up, onzuiverheden en het teveel aan talg. De huid voelt niet droog aan en het irriteert de huid niet. Het schuim bevat extracten van Japans Bloedgras en Rose Hip (extract van de roos plant) en zorgt ervoor dat het vochtniveau in de huid wordt gewaardborgd en gaat verkleuring van de huid tegen. Niacinamide en Vitamine B3 reguleren de talgafscheding en D- pathenol (Vitamine B5) heeft een sterke anti oxiderende werking. De huid wordt diep gereinigd en voelt zijdezacht aan.

 

Schuim make-up remover

Met Vitamine C, B3, B5 en Japanse Roos

Verwijdert perfect make-up, reguleert de talgafscheiding en verkleint de poriën zichtbaar.

Effectief reinigingsschuim, is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de gevoelige, vettige huid met vergrote poriën. Verwijdert make-up, onzuiverheden en het teveel aan talg. De huid voelt niet droog aan en het irriteert de huid niet. Het schuim bevat extracten van Japans Bloedgras en Rose Hip (extract van de roos plant) en zorgt ervoor dat het vochtniveau in de huid wordt gewaardborgd en gaat verkleuring van de huid tegen. Niacinamide en Vitamine B3 reguleren de talgafscheding en D- pathenol (Vitamine B5) heeft een sterke anti oxiderende werking. De huid wordt diep gereinigd en voelt zijdezacht aan.

Wijze van gebruik: breng een kleinde hoeveelheid schuim aan op de vingertoppen en verspreid dit over het vochtige gezicht en de nek. Spoel grondig na met lauwwarm water. Oog make-up kunt u verwijderen door een wattenschijfjes te bevochtigen met schuim en dit enkele seconden op het gesloten ooglid te houden. Hierna voorzichtig de oogleden schoon vegen. Het schuim kunt u ’s ochtends en ’s avonds gebruiken.

Verwijdert perefct onze TOP mascara: https://www.thuispeeling.nl/home/reiniging-verzorging/3d-fiber-mascara/

INCI (Ingrediënten) : Aqua, Glycerin, Panthenol, Polyquaternium-10, Imperata Cylindrica Root Extract, Rosa Multiflora Fruit Extract, Niacinamide, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hydroxycitronellal, Linalool, Geranio

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.