Retinol met vitamine C, E, F

21.95

Korte beschrijving product

Omschrijving

Het vitamine serum helpt om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Het serum verzacht de huid en verjongt de huid. Het bevat pure Retinol, een van de meest effectieve en meest onderzochte antiverouderingsingrediënten. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en het reguleert het keratinisatie proces en stimuleert de vernieuwing van cellen. Het werkt als een antioxidant en gaat verkleuringen in de huid tegen. De vitaminen zitten verzegeld in een capsule zodat het niet in aanraking komt met zuurstof. Zo wordt de bijzonder stabiele en actieve vorm behouden totdat deze wordt vrijgegeven tijdens het aanbrengen van het serum. Vitamine C, E en F zorgen voor het verbeteren van de elasticiteit van de huid, verhogen de hydratatie van de huid.

 Aanbevolen  voor de volwassen huid en voor de droge, doffe huid die zichtbare tekenen van veroudering vertoont. Het serum werkt tevens preventief tegen veroudering.

Wijze van gebruik: masseer een paar druppels serum in op het gereinigde gezicht en hals. Gebruik het serum in de avond en breng daarna je  favoriete crème aan.

Tijdens het gebruik van het serum dien je een hoge bescherming tegen de zon te gebruiken. Niet gebruiken in periodes met sterke zonlicht.

Waarschuwing; Als je dit serum gebruikt, dien je altijd een anti zonnebrandcrème te gebruiken met een hoge beschermingsfactor. Deze kun je kopen bij thuispeeling.nl. Tijdens periodes waarin je vaak wordt bloot gesteld aan de zon niet gebruiken.

Retinol en acne:

Retinoïden zijn zeer effectieve middelen tegen acne. Breng voor het slapen gaan een dun laagjes van het serum aan. Retinol en vitamine A kunnen er voor zorgen dat poriën minder snel verstopt raken en kunnen een uitbraak voorkomen

 

1 flesje bevat 30 ml geconcentreerd Retinol serum.

Flesjes zijn van farmaceutisch amber glas, waardoor ingrediënten goed bewaard blijven. De dop op de flesjes is van een speciaal plastic die de ingrediënten niet aantast.

Houdbaarheid; 1 jaar na opening  mits bewaard, bij voorkeur,  in de koelkast of op een koele droge plek.

Prijs; €21,95 per flesje

Retinol met vitamine C, E, F

het is een ander woord voor vitamine A en een zeer effectief ingrediënt wat zich hecht aan bijna elke huidcel. Het geeft de huidcel een oppepper en de cel gaat zich hierdoor  ‘jong’ gedragen.

  • is een sterke antioxidant en kan schadelijke radicalen laten stoppen.
  • helpt rimpels voorkomen en verhoogt de productie van collageen.
  • is effectief bij het behandelen van acne vulgaris (jeugd puistjes) en eczeem. Het vermindert hyperpigmentatie en verzacht fijne lijntjes die zijn ontstaan door de zon.

In cosmetica wordt retinyl palmitate (= vitamine A-palmitaat) gebruikt. Dit is een beschermde, ingekapselde, vorm van vitamine A. Pure vitamine A (retinol) zou meteen weer oxideren en al in het potje zijn werking verliezen. Vitamine A wordt in deze palmitaatvorm in de huid opgeslagen als voorraad voor toekomstig gebruik. Wanneer de huid het nodig heeft, zetten de enzymen van de huid een deel van het vitamine A-palmitaat om naar de biologisch actieve vorm van vitamine A (retinol). Kijk voor meer info bij de ‘meest gestelde vragen- algemeen’: Hoeveel % retinol zit er in jullie serum?

Dit omzettingsproces van retinyl palmitate naar retinol is uitvoerig onderzocht en beschreven.

Retinol werkt fantastisch!

% retinol, hoeveel zit er in jullie serum?

Ingrediënten

INCI: Aqua, Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, 1% encapsured retinol, Retinyl Palmitate, Xanthan Gum, Isoprophyl Myristate, Glycine Soja Oil, Carthamus Tinctorius, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Polymethyl Methacrylate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Tricaprylin, BHT.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.