Hyaluronzuur

20.95

Korte beschrijving product

Omschrijving

1 dag behandeling met dit serum = 14 dagen behandeling met hyaluronzuur. Zeer effectief serum.

Hydranov ™ – verhoogt het vermogen van alle lagen van de huid om vocht vast te houden al na de eerste applicatie. Het houdt watermoleculen in de huid vast. Hydranov ™ werkt tot 3 x sneller dan hyaluronzuur. Hydranov™ wordt verkregen uit de rode alg, Furcellaria lumbrilicalis en stimuleert de synthese van het epidermale hyaluronzuur. Het verzacht rimpels van binnenuit. De huid krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug en oogt gladder en ziet er jonger uit.

Aanbevolen: vochtarme huid met de eerste zichtbare tekenen van veroudering.

Wijze van gebruik: masseer ‘s morgens en’ s avonds enkele druppels Hydranov ™ concentraat in op een gereinigd gezicht en hals. Nadat het serum is geabsorbeerd, kunt u uw dag- of nacht crème aanbrengen.

1 flesje bevat 30 ml geconcentreerd Hydranov TM serum. (2% hyaluronzuur)Flesjes zijn van farmaceutisch amber glas, waardoor ingrediënten goed bewaard blijven. De dop op de flesjes is van een speciaal plastic die de ingrediënten niet aantast.

Houdbaarheid; 1 jaar na opening  mits bewaard, bij voorkeur,  in de koelkast of op een koele droge plek.

Prijs; €20,95 per flesje

 

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid, het is een waterbindende stof. Het valt onder de glucose bouwstenen. Als we ouder worden en onze oestrogeen spiegel daalt, daalt helaas ook het hyaluronzuur en is de huid dus minder in staat vocht vast te houden. Hierdoor droogt de huid uit en ontstaan rimpels en verlies je die mooie, volle blik. Hydranov hylauronzuur zorgt ervoor dat de huid weer in staat is,  om het vocht beter vast te houden. De textuur verbetert, rimpels verzachten en de volle gloed keert terug.

Hyaluronan zorgt voor bescherming van de huid, doordat de antioxidanten de opgelopen schade door vrije radicalen tegen gaat en het vermindert ontstekingen.

Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof en kent hierdoor weinig tot geen bijwerkingen. Dit serum is unike en werkt 2-ledig. Het legt een beschermlaag op de huid waardoor de huid minder vocht verliest en het zorgt voor de anmaak van dermaal hyaluronzuur! Een TOP ingredient, wat dus niet mag ontbreken in je dagelijkse verzorgingsroutine. Combineer dit serum met de andere serums en verzorgingsproducten om een optimaal resultaat te behalen!

Dit serum is niet te vergelijken met een ‘filler’ . Het vult dus geen rimpels op. Dit kun je niet bereiken met een serum (wat sommige fabrikanten ook zeggen en beweren) en hiervoor zul je dus echt naar een kliniek toe moeten.

Ingrediënten

INCI: Aqua, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Sodium Carrageenan, Sea Salt, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Sodium Carbomer.

 

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.