Dermaroller voor het lichaam

15.00

Uitverkocht

Korte beschrijving product

Thuispeeling verkoopt in haar shop de Titanium dermaroller voor het lichaam. Deze bevat 1200 naalden verdeeld over 20 schijven van ieder 60 naalden. Dit is de breedste dermaroller die momenteel verkrijgbaar is en geschikt voor grote oppervlakte`s zoals: armen, buik, rug of benen. De dermaroller voor het lichaam is verkrijgbaar in 2 naaldlengtes: 1,5, 2.0 mm. Dermaroller therapie is een behandeling die geschikt is voor thuisgebruik. Therapie met langere naalden wordt in een salon uitgevoerd. Let op! De 2mm en 3.0 mm worden niet aangeraden voor thuisgebruik.

Nieuw binnen de dermaroller familie! De Dermaroller voor het lichaam. Vermindert cellulite, striae en littekens. 

Thuispeeling verkoopt in haar shop de dermaroller voor het lichaam. Deze bevat 1200 naalden van chirurgisch staal,  verdeeld over 20 schijven van ieder 60 naalden. Dit is de breedste dermaroller die momenteel verkrijgbaar is en geschikt voor grote oppervlakte`s zoals: armen, buik, rug of benen. De dermaroller voor het lichaam is verkrijgbaar in 2 naaldlengtes: 1,5, 2.0 . (geef ons bij het afrekenen door welke lengte je wilt) Dermaroller therapie is een behandeling die geschikt is voor thuisgebruik. Therapie met langere naalden wordt in een salon uitgevoerd. Let op! De 2mm en 3.0 mm worden niet aangeraden voor thuisgebruik.

Dermaroller in het kort

Je rolt slechts 2 minuten per dag! met de roller over je huid. Na korte tijd krijgt je huid een mooie gloed. Na enkele weken krijgt de huid een betere textuur. De huid wordt strakker, dikker en pigmentvlekken vervagen. Littekens en couperose worden minder. Fijne lijntjes vervagen en schade door de zon of roken wordt tegen gegaan. De dermaroller werkt eenvoudig, is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd, is volledig pijnloos en goedkoop (veel goedkoper dan bijvoorbeeld een laserbehandeling) en zorgt voor langdurige, blijvende zichtbare resultaten! Bovendien worden serums beter door de huid opgenomen.

ROLLEN MAAR!!

Wat is een dermaroller?

Een dermaroller is een ergonomisch gevormde roller met zeer kleine naaldjes van chirurgisch staal. Deze naaldjes maken minuscule prikgaatjes in de huid. Het rollen is pijnloos en activeert, stimuleert de lederhuid zonder dat de opperhuid wordt verwijderd. Omdat de opperhuid in tact blijft, is de herstelperiode kort en is het risico op permanente structurele beschadiging, zon overgevoeligheid, hyper pigmentatie of pigmentverlies zeer klein. Door de therapie met de dermaroller worden huidverzorgingsproducten beter en dieper in de huid opgenomen. Het gevolg is dat de huid er jonger, gladder en frisser uitziet. De lichte prikgaatjes in de huid zorgen ervoor dat de huid geactiveerd wordt en er groeifactoren vrij komen die de productie van collageen en elastine doen toenemen. Het verhogen van de collageenproductie is het doel van veel huid verbeterende behandelingen waaronder ook peelings. (zie hiervoor de website)

Hoe gebruik je een dermaroller?

Voordat je met de therapie begint is het belangrijk dat je zowel de roller als je huid reinigt. De roller kan gereinigd worden met een alcohol oplossing van 70%. Het beste is om de oplossing met een spray op de roller te spuiten en even aan de lucht te laten drogen. Uw huid kunt u reinigen met de pre- peel die we verkopen of met een neutrale olie vrije reinigingslotion.

Je rolt de naaldjes volgens een patroon in verschillende richtingen. Je dient niet te drukken maar de roller gewoon haar werk te laten doen. Je rolt 2 x horizontaal, 2 x verticaal en in twee richtingen 2 x diagonaal. Na deze korte behandeling kun je je huid insmeren met een van onze serums.

Gebruik de dermaroller 1 a 2 maal per week en enkel als de huid volledig hersteld is. Is de huid gewend aan de roller, dan kunnen rollers met een naaldlengte onder de 0,5 dagelijks gebruikt worden. Wij raden aan om de roller om de 6 a 7 maanden, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, te vervangen. Resultaten zijn pas zichtbaar na enkele maanden. Geduld wordt beloond en tot die tijd rustig door rollen!

Wat kan dermaroller therapie voor je betekenen?

Resultaten zijn pas zichtbaar na enkele maanden. Geduld wordt beloond en tot die tijd rustig door rollen!

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.