Dermaroller 0,5 mm

14.45

Korte beschrijving product

De dermaroller van 0,5 mm is bedoeld voor het gezicht. Werkt fantastisch in combinatie met het serum.

U rolt slechts 2 minuten per dag! met de roller over uw huid. Na korte tijd krijgt uw huid een mooie gloed. Na enkele weken krijgt de huid een betere textuur. De huid wordt strakker, dikker en pigmentvlekken vervagen. Littekens en couperose worden minder. Fijne lijntjes vervagen en schade door de zon of roken wordt tegen gegaan. De dermaroller werkt eenvoudig, is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd, is volledig pijnloos en goedkoop (veel goedkoper dan bijvoorbeeld een laserbehandeling) en zorgt voor langdurige, blijvende zichtbare resultaten!Bovendien worden serums beter door de huid opgenomen.

Dermaroller 0,5 mm
Resultaten zijn pas zichtbaar na verloop van tijd. Geduld wordt beloond en tot die tijd rustig door rollen!

–          Rimpels en lijnen worden verzacht.

–          Huid textuur wordt verbeterd.

–          Littekens vervagen.

–          Acne littekens verbeteren.

–          Striae verbeterd.

–          Serums worden beter opgenomen in de huid.

De dermaroller

Een dermaroller is een ergonomisch gevormde roller met zeer kleine Medical Grade Stainless Steel  naaldjes. Deze naaldjes maken minuscule prikgaatjes in de huid. Het rollen is pijnloos en activeert, stimuleert de lederhuid zonder dat de opperhuid wordt verwijderd. Omdat de opperhuid in tact blijft, is de herstelperiode kort en is het risico op permanente structurele beschadiging, zon overgevoeligheid, hyper pigmentatie of pigmentverlies zeer klein. Door de therapie met de dermaroller worden huidverzorgingsproducten beter en dieper in de huid opgenomen. Het gevolg is dat de huid er jonger, gladder en frisser uitziet. De lichte prikgaatjes in de huid zorgen ervoor dat de huid geactiveerd wordt en er groeifactoren vrij komen die de productie van collageen en elastine doen toenemen. Het verhogen van de collageenproductie is het doel van veel huidverbeterende behandelingen waaronder ook peelings. (zie hiervoor de website)

Hoe gebruik je een dermaroller?

Voordat u met de therapie begint is het belangrijk dat u zowel de roller als uw huid reinigt. De roller kan gereinigd worden met een alcohol oplossing van 70%. Het beste is om de oplossing met een spray op de roller te spuiten en even aan de lucht te laten drogen.

U rolt de naaldjes volgens een patroon in verschillende richtingen. U dient niet te drukken maar de roller gewoon haar werk te laten doen. U rolt 2 x horizontaal, 2 x verticaal en in twee richtingen 2 x diagonaal. Na deze korte behandeling kunt u uw huid insmeren met bijvoorbeeld een hyaluron zuur serum. (Let op de aanwezigheid en de hoeveelheid hyaluronzuur in het serum.)

Gebruik de dermaroller 1 a 2 maal per week en enkel als de huid volledig hersteld is. Is de huid gewend aan de roller, dan kunnen rollers met een naaldlengte onder de 0,5 dagelijks gebruikt worden. Wij raden aan om de roller om de 6 a 7 maanden, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, te vervangen. Resultaten zijn pas zichtbaar na enkele maanden. Geduld wordt beloond en tot die tijd rustig door rollen!

Is een dermaroller veilig?

De dermaroller dient gebruikt te worden door 1 persoon. Gebruik dus niet samen met uw zus of man dezelfde roller! Het gebruik is zeer veilig als u zich houdt aan de spelregels. Gebruik de roller niet tijdens zwangerschap. Tevens dient u niet tegelijkertijd vitamine A crème te gebruiken. De roller mag ook niet gebruikt worden bij het gebruik van isotretinoine. Test de roller voor gebruik op een stuk van de huid aan de binnenzijde van de arm. Dit geeft een goede indicatie over de reactie van de huid op het gezicht. Heeft u last van de volgende aandoeningen, gebruik de roller dan niet.

–          Irritatie van de huid.

–          Infectie van de huid of een actieve koortslip.

–          Actieve acne.

–          Rosacea.

Het resultaat van de dermaroller.

Resultaten zijn niet direct zichtbaar. Dermaroller therapie is een traag proces. Uw geduld wordt echter beloond. Na enkele maanden zullen verbeteringen zichtbaar worden en deze verbeteringen kunnen jaren stand houden. Het devies is om, minstens 6 maanden,  gewoon ‘door te blijven rollen’.

Direct na het rollen kan de huid wat rood verkleurd zijn. Eventueel kan er een puntbloedinkje zichtbaar zijn. ‘s-Avonds rollen verdient de voorkeur. Voor optimale resultaten gebruikt u na de behandeling een crème met actieve anti aging ingrediënten. Thuispeeling verkoopt een krachtig hyaluronzuur serum met 1% hyaluronzuur.

De huid kan na de behandeling gaan vervellen. Laat de huid haar werk doen en kom niet aan de velletjes.

Welke dermaroller is geschikt voor mij?

Er zijn veel verschillende rollers te verkrijgen met verschillende naaldlengtes. Thuispeeling verkoopt een roller met 540 naaldjes van Medical Grade Stainless Steel in 3 verschillende lengtes.

Dermaroller 540 0,5 mm is bestemd voor:

–          dagelijks gebruik.

–          verbeteren van de doorbloeding van de huid.

–          verbeterde opname van serums.

–          acne littekens.

–          algehele huidversteviging.

–          kleine littekens op het gezicht, bijvoorbeeld veroorzaakt door acne.

–          verbetering van de structuur en de teint van de huid. (bijvoorbeeld veroorzaakt door roken)

–          beginnende rimpelvorming.

–          het verkleinen van de poriën.

Dermaroller 540 1,0 mm is bestemd voor:

–          1 a 2 x per week gebruik.

–          tegengaan van hyperpigmentatie.

–          verminderen van cellulite.

–          verminderen van striae.

–          littekens op het gezicht en littekens op het lichaam.

Dermaroller 540 1,5 mm is bestemd voor:

–          verbeteren van strechmarks en striae op het lichaam.

–          verminderen van rimpels.

–          verminderen van littekens.

Belangrijk:
– Zorg ervoor dat u de dermaroller voor en na gebruik goed reinigt en desinfecteert met een oplossing van alcohol.  Alcohol koopt u via deze site.
– Bestemd voor het gebruik door 1 persoon.
– 0.5 & 1,0 zijn geschikt voor thuis gebruik. Vanaf 1 mm is het gebruik niet bestemd voor de gezichtshuid.
– Gebruik na het rollen Hydranov of een ander serum en een goede crème.

Derma roller, kraaienpootjes, rimpels boven de lip, grove poriën, striae, sinaasappelhuid, cellulite

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.