Dermapen elektrisch

76.95 69.00

Korte beschrijving product

Topper in het assortiment is de elektrische dermapen, deze  is speciaal ontwikkeld voor een intensieve micro needling behandeling. Op een zeer effectieve manier wordt de huid in de diepte te vernieuwd en verfraaid zonder de opperhuid te beschadigingen. De dermapen zet de cellen aan tot de aanmaak van elastine en collageen. Je huid wordt zichtbaar steviger!  De elektrische dermapen maakt hele kleine gaatjes in het huidoppervlak,  waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd en de cellen worden aangezet aan tot de aanmaak van elastine en collageen. Je huid wordt zichtbaar steviger en serums worden tot 40 keer (4000%) beter worden opgenomen!

Wil je een ‘home video’ ontvangen, via whats app,  over de werking van de elektrische dermapen? Stuur dan een whats app naar: 0639691466

Inclusief 2 naaldcartridges.Vervang de naaldcartridge na 4 keer gebruik (hele gezicht)

Koop bij dit product Top serums en de dag creme met spf 25!

Garantie: bij normaal gebruik (deze pen is niet geschikt voor gebruik in salon) krijgt u tot 6 maanden garantie vanaf datum van aankoop.

Lees voor gebruik alle informatie bij ‘meest gestelde vragen’ op de website.

Sale!

Dermapen elektrisch beschrijving 

Topper in het assortiment is de elektrische dermapen van Thuispeeling, deze  is speciaal ontwikkeld voor een intensieve micro needling behandeling. Op een zeer effectieve manier wordt de huid in de diepte te vernieuwd en verfraaid zonder de opperhuid te beschadigingen. De dermapen zet de cellen aan tot de aanmaak van elastine en collageen. Je huid wordt zichtbaar steviger!  De elektrische dermapen maakt hele kleine gaatjes in het huidoppervlak,  waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd en de cellen worden aangezet aan tot de aanmaak van elastine en collageen. Je huid wordt zichtbaar steviger en serums worden tot 40 keer (4000%) beter worden opgenomen!

Eind vorige eeuw ontdekten chirurgen, dat littekens sneller verdwenen door het gebruik van speciale ‘tattoo- achtige’ machines die werden gebruikt zonder inkt. De huid herstelde zich sneller en werd bovendien steviger. Inmiddels is de elektrische dermapen ontwikkeld en door het grote bedieningsgemak kunt je deze veilig thuis gebruiken.

1) Versteviging van de huid + vermindering van littekens door acne en vermindering van chirurgisch ontstane littekens

Bindweefselcellen gaan meer bindweefselvezels produceren. Je huid wordt steviger en het huidoppervlak wordt zichtbaar gladder.

2) Vernieuwing van de huidcellen + verstopppingen verdwijnen

Oude cellen worden verwijderd en er ontstaat en versnelde celdeling waardoor nieuwe, frisse cellen aan de opervlakte komen. De hoornlaag wordt dunner en mee eters krijgen letterlijk minder kans de kop op te steken. De dermapen zorgt ervoor dat de huid gezuiverd wordt.

3) Verbetering van de huidteint en textuur van de huid

De dermapen zorgt ervoor dat  zonschade, ouderdomsvlekken en oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidteint en textuur verbeteren zichtbaar. Serums met hoogwaardige actieve werkstoffen worden tot wel 40 x beter in de huid opgenomen.

Welke naaldlengte dien ik waarvoor te gebruiken?

– 0.3 mm to 0.5 mm is geschikt voor thuisgebruik. Werkt positief aangaande hyperpigmentatie, fijne lijntjes en verbetert de algehele textuur van de huid.

– 1.0 mm to 1.5 mm verwijdert mee eters en verzacht bijvoorbeeld marionettenlijnen (neusvleugel- mondhoek)

– 1.0 mm to 1.5 mm is geschikt om de huid met acne (en acne littekens) mee te behandelen.  Vermijd moedervlekken en wratten.

– 0.25 mm to 0.3 mm used to remove red blood silk;

– 0.25 mm to 0.3 mm is geschikt voor de rimpeltjes rondom de ogen en gaat de ‘bags’onder de ogen tegen.

– 1.0 mm to 2.0 mm is geschikt voor de huid met acne.

– 1.5 mm to 2.0 mm is geschikt om haaruitval tegen te gaan.

Hoe gebruik je de Dermapen?

Doe de juiste naald in de pen.
2) Doe de snoer in het handstuk.
3) Reinig de huid met een olie vrije reinigingslotion.
4) Breng een serum aan op de huid.
5) Stel de juiste snelheid in, kies uit stand 1 t/m 5. Doe dit niet als de pen op de huid staat!
6) Zet het handstuk recht op de huid en ga 2 maal horizontal over de huid, twee maal vertical en twee maal diagonaal. Oefen niet teveel druk uit.
7) Zet het apparaat uit. Haal de snoer uit het apparaat. Reinig de naald door deze met alcohol te bespuiten en aan de lucht te laten drogen.

 

Indicatie Aantal behandelingen
Verslapte en verouderde huid
Fijne lijntjes en rimpels
Specifieke lijnen op de bovenlip
Grove poriën
Striae
Littekens
Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Gemiddeld 3 behandelingen elke 4 weken
Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Gemiddeld 6 behandelingen elke 6 weken
Gemiddeld 3 behandelingen elke 6 weken

 

De elektrische dermapen die thuispeeling verkoopt, wordt geleverd in een mooie verpakking met hierin alle toebehoren die je nodig hebt om vele behandelingen uit te voeren. De 2 bijgeleverde naald modules kun je instellen op de gewenste lengte en ook de snelheid is instelbaar. Vervang de naaldmodule na 4 x gebruik (hele gezicht). Extra naald modules kun je direct bestellen bij de aankoop van je eigen dermapen!

Belangrijk:
* Reinig de dermapen voor en na gebruik met alcohol 70%. Bestel een flesje alcohol met handige spraydop direct bij de pen.
* De de naald module is bestemd voor het gebruik door 1 persoon.
* 0.3 mm & 0.5 mm zijn geschikt voor thuis gebruik. 1 mm en langere naaldlengtes dienen te worden gebruikt door een specialist.
* Gebruik na de pen een goed serum en een goede ‘vocht inbrengende creme’.  Schaf deze direct aan bij de pen.

Contraindicaties en waarschuwingen: Keloid of verhoogdeaanleg om  littekens te ontwikkelen; Geschiedenis van eczeem, psoriasis en andere chronische aandoeningen; Geschiedenis van actinische (zonne) keratose; Geschiedenis van Herpes Simplex infecties; Geschiedenis van diabetes; Aanwezigheid van verdikte moedervlekken of wratten.

Absolute contra-indicaties; Sclerodermie (= een ernstige auto-immuunziekte die een verharding (sclerosering) van bindweefsel veroorzaakt), vaatziekten of hartafwijkingen; Rosacea en bloedstollingsproblemen; Actieve bacteriële of schimmelinfectie; immunosuppressie; Littekens minder dan 6 maanden oud; Fillers in het gezicht in de afgelopen 6 maanden. Maculaire hyperpigmentatie: bruine vlekken/plekken mn op de romp die schilferen en ontstaan niet onder invloed van hormonen.

Gebruik liever geen make up de eerste 24 uur na de behandeling. Vermijd intensief sporten en sauna en uiteraard de zon en zonnebank.

‘Neeee……..een fronsrimpel net als mijn moeder!’

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.