Cartridge elektrische dermapen 12 naalden

4.10

Korte beschrijving product

Losse cartridge voor de elektrische dermastamp met 36 naalden. De cartridge dien je om de 5 behandelingen te vervangen. Houd de cartridge schoon door deze voor en na gebruik met alcohol te bespuiten. Aan de lucht laten drogen en hierna in de doos opbergen.

Losse universele cartridge, naaldmodule voor de elektrische dermapen. De cartridge voor de elektrische dermapen bevat 36 naalden en is steriel verpakt. 1 cartridge is geschikt voor +/- 5 behandelingen. De cartridge is geschikt voor de electrische dermapen die Thuispeeling verkoopt. Na gebruik de cartridge reinigen door deze in te spuiten met 70% alcohol. Aan de lucht laten drogen. De dermapen hierna opbergen in de doos. Spoel de cartridges niet af onder de kraan. ‘Kook’ ze niet schoon en doe ze niet in de vaatwasser.
electrische dermapen, dermapen naalden, dermastamp opzetstuk, losse naalden, dermapen cartridge.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.