Salicylzuurpeeling 20%

31.95

Korte beschrijving product

1 flesje 30 ml

Ingredienten: Salicylzuur, pure spirit 96%, Peg 400, gedestilleerd water

Deze salicylzuurpeeling bevat als werkzame stof Salicylzuur. Salicylzuur werkt in op het bovenste laagje van de huid (de hoornlaag). Salicylzuur weekt dit laagje van de huid los en zorgt voor een normale groei van de huid. De salicylzuurpeeling remt ontstekingen en de groei van schimmels en bacteriën.

Salicylzuur (Salicylic Acid) is een beta-hydroxy zuur (BHA) en wordt in huidproducten gebruikt tegen matige acne en puistjes. Het heeft exfoliërende eigenschappen. Salicylzuur wordt ook gebruikt tegen andere huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

In het woord Salicylzuur zit het woord ‘Salix’. Dit is het latijnse woord voor Wilgenboom. Salicylzuur komt uit de schors van de wilgenboom.

Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post Peel!

Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.