Pyrodruivenzuur 29%

32.95

Korte beschrijving product

Product eigenschappen:

  • normaliseert de talg productie en afscheiding
  • voorkomt en reduceert mee- eters ( blackheads)
  • reguleert keratinisatie
  • verzacht en verbetert de structuur van de huid
  • verbetert de dichtheid van de huid
  • vermindert/verzacht rimpels
  • zorgt voor een heldere en gelijkmatige teint

Lees voor gebruik de handleiding.

Pyrodruivenzuur 29% (amandelzuur, wijnsteenzuur): Exfolierend zuur. 29% Pyrodruivenzuur pH 1,2 met Amandelzuur en Wijnsteenzuur.

Deze peeling heeft een zeer sterk exfolierend effect zonder de huid te irriteren!

Pyrodruivenzuur is een alpha ketozuur en het is oplosbaar in water. Het heeft ant sceptische mogelijkheden en zorgt ervoor dat de huid beter in staat is vocht vast te houden.  Daarnaast heeft het exfolierende eigenschappen, zonder de huid uit te drogen en stimuleert het de aanmaak van collageen. Aanvullend legt het een beschermende laag op de huid die ervoor zorgt dat de huid niet uit droogt.

Amandelzuur pakt 3 probleemgebieden aan:

  • Dit zuur lost de verbindingen op die de dode huidcellen bij elkaar houdt en op deze manier helpt het de huid bij het opruimen van dode huidcellen. De huid zal weer gaan stralen en er fris uit gaan zien. Daarnaast zorgt dit zuur ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de jeugdigheid in het gezicht weer terug komt.  AHA zuren zorgen ervoor dat fijne lijntjes vervagen en dat de textuur van de huid verbetert.
  • Melasma (donkeren verkleuring/pigmentstoornis in het gezicht als gevolg van hormonale veranderingen en/of zwangerschap) kan sterk verbeteren door het gebruik van amandelzuur. Donkere huidtypen kunnen veilig amandelzuur gebruiken. Met een donkere huid mag je absoluut geen ander zuur gebruiken dan dit zuur. Tevens veilig voor de huid met rosacea.
  • Dit zuur heeft anti bacteriele eigenschappen en is hierdoor geschikt voor de behandeling van acne. Het helpt om een uitbraak te voorkomen.

Aanbevolen: voor de huid met seborroïsche dermatitis. De huid met acne en de gevoelige huid. Geschikt voor de huid met lichte tekenen van veroudering.

Gebruiksaanwijzing: breng aan op een ontvette huid. Vermij het gebied rondom de mond, wratten en moedervlekken. Laat de peeling 2 tot maximaal 5 minuten op de huid. Afspeolen met water en Post peel van Thuispeeling. Deze behandeling kunt u om de 10 dagen uitvoeren. Bescherming tegen de zon is verplicht gedurende de kuur tot een maand na de kuur.

Waarschuwing: voor gebruik verplicht u zich tot het doorlezen van de handleiding en de contra indicaties.

Aanbevolen voor:
acne gevoelige huid
gevoelige huid met tekenen van veroudering
Seborrhoïsch eczeem
zon geinduceerde keratosis pilaris
verlies van stevigheid van de huid
Grote poriën, littekens ontstaan door acne

Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.