Pre peel lotion ontvet de huid

11.95

Korte beschrijving product

Pre peel lotion ontvet de huid: Ingrediënten (INCI): Aqua, Alcohol denat, Poloxamer 188, PEG-8, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil , Disodium EDTA, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Oil, Cinnamyl Alcohol, Geraniol, Linalool, Limonene, Citronellol, Arginine, Diazolidinyl Urea.

 

Pre peel lotion ontvet de huid: 50ml
Pre Peel: ontvet de huid

Oplossing te gebruiken voorafgaand aan de peeling.

Formule om de huid te ontvetten. Verwijdert grondig alle verontreiniging op de huid. Verwijdert de hydrolipide laag van de huid. Garandeert een betere penetratie van de actieve bestanddelen. Bereidt de huid optimaal voor op de behandeling van een chemische peeling.

Wijze van gebruik:

Gebruik een wattenschijfje met het product en reinig hiermee de huid voor het aanbrengen van de peeling. Spoel na met water. Dep het gezicht droog met schone handdoek.

Geschikt voor 8 tot 10 behandelingen.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.