Post peel Stopt de werking van de peeling

8.95

Korte beschrijving product

Post- peel Stopt de werking van de peeling: INCI: Natriumbicarbonaat

Post Peel neutraliseert/stopt de werking van de peeling.Deze Post- peel van thuispeeling.nl bevat 180 gram Natrium bicarbonaat. Los 2 eetlepels op in een ruime bak met water (kom of wastafel). 2 eetlepels is voldoende om een peeling te neutraliseren. Een peeling boven de 10% dien je altijd te neutraliseren met Post- peel. Genoeg voor minimaal 8 behandelingen.

Let op: Post- peel kan erger prikken dan de peeling zelf.

 

Post peel Stopt de werking van de peeling.  1 emmertje met hierin 180 gram natrium bicarbonaat.

Inhoud

  • 180 gram natrium bicarbonaat om de peeling te neutraliseren.

Gebruiksaanwijzing

  • Strooi 2 eetlepels op in een ruime kom met lauwwarm water. Gebruik een washandje of katoenen bol watje om je gezicht voorzichtige te wassen. Was je gezicht net zo lang totdat er geen tintelingen meer voelbaar zijn. Je kunt het water met de oplossing ook tegen het gezicht aan ‘spalshen’. Droog deppen met schone handdoek. Niet ruw wrijven.

Een peeling dien je altijd te neutralsieren. Je moet de werking stoppen. Gebruik na de peeling ALTIJD een goede dagcreme met factor 25.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.