Peeling Glycolzuur 30%

32.95

Korte beschrijving product

Peeling Glycolzuur 30%. Het flesje van 30 ml, bevat 30% Glycolzuur peeling, medische kwaliteit, ph 2 (bij een te hoge ph waarde werkt de peeling niet). De vloeistof zit verpakt in een flesje van Amber glas. Amber glas zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten bewaard blijven. (na opening ¾ jaar houdbaar) Eens in de 3 a 4 weken gebruiken. (niet vaker!)

De 30% Glycolzuur peeling is geschikt voor de blanke huid en is geschikt voor gevorderde ‘peelers’. Het is een eenvoudige manier om de resultaten van een diepere peeling bij te houden. Direct na de peeling kan de huid wat rood zijn. Over het algemeen is er echter niets zichtbaar en kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Deze 30% peeling is volkomen veilig mits je de gebruiksaanwijzing goed leest en de peeling gebruikt zoals aangegeven. Denk eraan; het is een sterke peeling, professionele sterkte en mag enkel gebruikt worden zoals aangegeven. Niet geschikt voor de donkere, Aziatische of Arabische huid.

Met 1 flesje kun je zeker 8 tot 10 volledige behandelingen uitvoeren.

Koop bij de peeling:

  • Pre- en Post Peel Neutralizer
  • Anti zonnebrandcrème

Peeling Glycolzuur 30%. Met welk % zal ik starten? Heb je al vaker een peeling kuur ondergaan? Dit percentage is geschikt voor de gevorderde peelers met een blanke huid. Geschikt voor mensen met een stevige huid of/en een vettige huid. Tevens voor de door de zon beschadigde huid en de ‘lederen’ huid. (roken)  Niet alle peelings zijn hetzelfde. Deze peeling heeft geen toegevoegde ingrediënten en heeft dus een lage ph. Dit zorgt ervoor dat de peeling sterk werkt.

Werk in kuurverband. 6 tot 8 maal een peeling (maximaal 1 x per 2 weken) is 1 kuur. Maximaal 3 kuren per jaar. Niet gebruiken in een periode waarin je je gezicht veel bloot stelt aan de zon. Maak ten tijde van een kuur geen gebruik van de zonnebank. Stop 2 weken voordat je naar de zon op vakantie gaat.

Glycolzuur, glycolic acid in het Engels, is een alpha hydroxy acid (AHA). Ze worden ook wel fruitzuren genoemd omdat ze oorspronkelijk gewonnen worden uit fruit en andere voedingsmiddelen. Ze worden ook synthetisch geproduceerd, wat niets af doet aan de kwaliteit. Andere AHA’s zijn bijvoorbeeld citroenzuur (citric acid), melkzuur (lactid acid), amandelzuur (mandelic acid), appelzuur (malic acid) en wijnzuur (tartaric acid). Glycolzuur wordt voornamelijk gewonnen uit rietsuiker.

Peeling Glycolzuur 30%: Handleiding kun je downloaden op de website en sturen we je toe per e-mail bij iedere bestelling. Je krijgt dus geen geprinte versie toegestuurd. Let op: sterke peeling. Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Deze peeling dient altijd geneutraliseerd te worden met Post peel. Je verplicht je tot het lezen van de handleiding/ bijsluiter voor gebruik. Gebruik ten tijde en na de kuur een goede bescherming tegen de zon.

FAQ over peeling

Sterke peeling. Je dient voor gebruik een onderarm huid test uit te voeren. De peeling mag niet branden. Brandt de peeling spoel deze dan direct van je gezicht en behandel na met Post Peel Neutralizer. Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Contra indicatie: Ongeschikt voor de donkere of aziatische huid. Ongeschikt voor de huid met ernstige acne. Ongeschikt voor de open- en/of kapotte huid. Verse littekens. Mensen die allergisch zijn voor glycolzuur.

De huid kan in een enkel geval allergisch reageren.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.