Peeling Glycolzuur 20%

32.95

Korte beschrijving product

De 20% glycolzuur peeling is geschikt voor alle huidtypes en is geschikt voor beginnende en gevorderde ‘peelers’. Het is een eenvoudige manier om de resultaten van een diepere peeling bij te houden.

Glycolzuur valt binnen de groep fruitzuur peeling (AHA peeling).

Het flesje van 30 ml, bevat 20% Glycolzuur peeling, medische kwaliteit, ph 2 (bij een te hoge ph waarde werkt de peeling niet). De vloeistof zit verpakt in een flesje van Amber glas. Amber glas zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten bewaard blijven. (na opening ¾ jaar houdbaar).

Met 1 flesje kun je zeker 8 tot 10 volledige behandelingen uitvoeren.

Je huid krijgt een echte ‘boost. Je huid zal een betere textuur krijgen, schade door de zon zal verminderen.  Fijne lijntjes zullen minder zichtbaar worden. Als je je huid onder de microscoop zou bekijken zie je een versnelde celdeling zien. Direct na het gebruik van deze peeling kun je je gewone werkzaamheden weer hervatten.

Koop bij de peeling:

  • Pre- en Post Peel
  • Anti zonnebrandcrème

Peeling Glycolzuur 20%. Met welk % zal ik starten? Heb je al eerder een peeling kuur ondergaan en reageerde je huid goed op 10%? Dan kun je het percentage glyolzuur ophogen en 20% gebruiken. (type 3 en 4). Heb je zelf een wat stevigere of vettigere huid, dan kun je direct starten met 20%. Niet alle peelings zijn hetzelfde. Deze peeling heeft geen toegevoegde ingrediënten en heeft dus een lage ph. Dit zorgt ervoor dat de peeling sterk werkt.

Werk in kuurverband. 6 tot 8 maal een peeling (maximaal 1 x per week) is 1 kuur. Maximaal 3 kuren per jaar. Niet gebruiken in een periode waarin je je gezicht veel bloot stelt aan de zon. Maak ten tijde van een kuur geen gebruik van de zonnebank. Stop 2 weken voordat je naar de zon op vakantie gaat.

Glycolzuur, glycolic acid in het Engels, is een alpha hydroxy acid (AHA). Ze worden ook wel fruitzuren genoemd omdat ze oorspronkelijk gewonnen worden uit fruit en andere voedingsmiddelen. Ze worden ook synthetisch geproduceerd, wat niets af doet aan de kwaliteit. Andere AHA’s zijn bijvoorbeeld citroenzuur (citric acid), melkzuur (lactid acid), amandelzuur (mandelic acid), appelzuur (malic acid) en wijnzuur (tartaric acid). Glycolzuur wordt voornamelijk gewonnen uit rietsuiker.

Peeling Glycolzuur 20%: Handleiding kun je downloaden op de website en sturen we je toe per e-mail bij iedere bestelling. Je krijgt dus geen geprinte versie toegestuurd. Let op: Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Deze peeling dient altijd geneutraliseerd te worden met Post peel. Je verplicht je tot het lezen van de handleiding/ bijsluiter voor gebruik. Gebruik ten tijde en na de kuur een goede bescherming tegen de zon. Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Contra indicatie: Ongeschikt voor de huid met ernstige acne. Ongeschikt voor de open- en/of kapotte huid. Niet gebruiken op verse littekens. Mensen die allergisch zijn voor glycolzuur.

De huid kan in een enkel geval allergisch reageren.

 

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.