Peeling Glycolzuur 10%

32.95

Korte beschrijving product

Peeling thuis volkomen veilig

Het flesje van 30 ml, bevat 10% Glycolzuur peeling, medische kwaliteit, ph 2 (bij een te hoge ph waarde werkt de peeling niet). De vloeistof zit verpakt in een flesje van Amber glas. Amber glas zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten bewaard blijven. (na opening ¾ jaar houdbaar).

Met 1 flesje kun je zeker 8 tot 10 volledige behandelingen uitvoeren.

Koop bij de peeling:

  • Pre- en Post Peel
  • Anti zonnebrandcrème

Peeling Glycolzuur 10%. Met welk % zal ik starten? We raden aan dat als je nog niet eerder een peeling hebt ondergaan, je altijd start met 10% glycolzuur. Je kunt het percentage glycolzuur langzaam opbouwen. 10% is geschikt voor de lichte huid en de rossige huid (type 1 en 2). Niet alle peelings zijn hetzelfde. Deze peeling heeft geen toegevoegde ingrediënten en heeft dus een lage ph. Dit zorgt ervoor dat de peeling sterk werkt.

10% is ook zeer geschikt om je huid voor te bereiden op een sterkere peeling.

Werk in kuurverband. 6 tot 8 maal een peeling (maximaal 1 x per week) is 1 kuur. Maximaal 3 kuren per jaar. Niet gebruiken in een periode waarin je je gezicht veel bloot stelt aan de zon. Maak ten tijde van een kuur geen gebruik van de zonnebank. Stop met de kuur 2 weken voordat je op vakantie gaat naar de zon.

Handleiding kun je downloaden op de website en sturen we je toe per e-mail bij iedere bestelling. Je krijgt dus geen geprinte versie toegestuurd. Let op: Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Deze peeling dient altijd geneutraliseerd te worden met Post peel. Je verplicht je tot het lezen van de handleiding/ bijsluiter voor gebruik. Gebruik ten tijde en na de kuur een goede bescherming tegen de zon. Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Glycolzuur, glycolic acid in het Engels, is een alpha hydroxy acid (AHA). Ze worden ook wel fruitzuren genoemd omdat ze oorspronkelijk gewonnen worden uit fruit en andere voedingsmiddelen. Ze worden ook synthetisch geproduceerd, wat niets af doet aan de kwaliteit. Andere AHA’s zijn bijvoorbeeld citroenzuur (citric acid), melkzuur (lactid acid), amandelzuur (mandelic acid), appelzuur (malic acid) en wijnzuur (tartaric acid). Glycolzuur wordt voornamelijk gewonnen uit rietsuiker.

De huid kan in een enkel geval allergisch reageren.

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.