Peeling Glycolzuur 40%

32.95

Korte beschrijving product

Het flesje van 30 ml, bevat 40% Glycolzuur peeling, medische kwaliteit, ph 2 (bij een te hoge ph waarde werkt de peeling niet). De vloeistof zit verpakt in een flesje van Amber glas. Amber glas zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten bewaard blijven. (na opening ¾ jaar houdbaar) Eens in de 4 weken gebruiken. (niet vaker!).

Waarschuwing: zeer sterke peeling. Niet geschikt om mee te starten.

Koop bij de peeling:

  • Pre- en Post Peel
  • Anti zonnebrandcrème

Peeling Glycolzuur 40%. Met welk % zal ik starten? Heb je al vaker een peeling kuur ondergaan? Dit percentage is geschikt voor de gevorderde peelers met een blanke huid. Geschikt voor mensen met een stevige huid of/en een vettige huid. Tevens voor de door de zon beschadigde huid en de ‘lederen’ huid. (roken)  Niet alle peelings zijn hetzelfde. Deze peeling heeft geen toegevoegde ingrediënten en heeft dus een lage ph. Dit zorgt ervoor dat de peeling sterk werkt.

Werk in kuurverband. 6 tot 8 maal een peeling (maximaal 1 x per 2 weken) is 1 kuur. Maximaal 3 kuren per jaar. Niet gebruiken in een periode waarin je je gezicht veel bloot stelt aan de zon. Maak ten tijde van een kuur geen gebruik van de zonnebank.

Glycolzuur, glycolic acid in het Engels, is een alpha hydroxy acid (AHA). Ze worden ook wel fruitzuren genoemd omdat ze oorspronkelijk gewonnen worden uit fruit en andere voedingsmiddelen. Ze worden ook synthetisch geproduceerd, wat niets af doet aan de kwaliteit. Andere AHA’s zijn bijvoorbeeld citroenzuur (citric acid), melkzuur (lactid acid), amandelzuur (mandelic acid), appelzuur (malic acid) en wijnzuur (tartaric acid). Glycolzuur wordt voornamelijk gewonnen uit rietsuiker.

Sterke peeling. Je dient altijd een onderarm huid test (of liever nog een plekje op het gezicht of de hals)  uit te voeren voor het gebruik. De peeling mag niet branden. Brandt de peeling dien je deze van je huid te verwijderen. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post Peel!

De huid kan in een enkel geval allergisch reageren.

Contra indicatie- ongeschikt voor de donkere, Aziatische of Arabische huid. Ongeschikt voor de huid met ernstige acne. Open- en/of kapotte huid. Verse littekens. Mensen die allergisch zijn voor glycolzuur.

Waarschuwing: zeer sterke peeling. Niet geschikt om mee te starten.

Klik hier voor de

Handleiding peelingen/ Thuis bleken

Flesjes worden als pakketje verstuurd. houdt rekening met 4,95 verzendkosten.

Het gebruik van een peeling is voor eigen risico. Voor het gebruik van de peeling ben je verplicht de handleiding/ bijsluiter door te lezen. Het uitvoeren van een huidtest voor de peeling is verplicht. Iedere peeling dient geneutraliseerd te worden met Post peel. De peeling mag niet branden. Indien het geval verwijder deze met water en postpeel. Heb je een huidprobleem raadpleeg dan je huisarts/ dermatoloog.

Vragen? bel 0639691466

Kijk voor antwoord op al je vragen bij 'meest gestelde vragen'.