Hoe voer ik een peeling uit?

Stap 1 doe de test

Voor al onze producten geldt, dat je voordat je een peeling uitvoert een ‘huidtest’ dient uit te voeren.  Door het uitvoeren van deze test kun je zien hoe je huid reageert op de peeling. Deze peeling is zeer eenvoudig uit te voeren. (zie gebruiksaanwijzing en instructiefilmpje)  Breng de peeling aan met een wattenschijfje op de binnenkant onderarm of liever op een plekje in het gezicht/nek. Laat 1 minuut op de huid zitten en spoel daarna uw onderarm goed af met koud water en Post Peel Neutralizer. Bij aanschaf van een peeling ontvang je per mail heldere instructies.

Stap 2 breng aan

Je maakt je gezicht (binnenkant onderarm voor de test) schoon met de Pre- Peel reinigingslotion, breng de peeling aan, laat de peeling 2 minuten zitten.Het kan zijn dat je huid wat prikt. De peeling mag niet branden. Verwijder deze dan direct.
Breng de peeling niet vaker aan dat in de handleiding staat beschreven.

Stap 3 na de peeling

Nadat je de peeling hebt aangebracht kan de huid wat rood zijn. Normaliter verdwijnt deze roodheid vrij vlot. Na 2 dagen kan je gezicht wat gaan vervellen, over het algemeen vervel je niet of nauwelijks. Ga in geen geval aan de korstjes pulken of trekken aan de velletjes! De huid laat vanzelf los. Na het gebruik van de peeling is het noodzakelijk dat je een goede bescherming tegen de zon aan brengt. De bovenste huidlaag is zich aan het vernieuwen waardoor je tot ongeveer een week na de behandeling minder natuurlijke bescherming hebt tegen de zon. Koop deze crème met spf 25, samen met de peeling.

Stap 4: na een paar behandelingen

Vrijwel zeker geldt dat na de tweede behandeling je er aan zult moeten wennen dat je een cosmetisch product hebt gebruikt, dat daadwerkelijk werkt. Je huid voelt gladder aan, oogt gezonder, jonger en vitaler. Na het gebruik van peeling en zeker in combinatie met een goed serum, wil je geen andere producten meer wilt hebben.

Positieve opmerkingen uit je omgeving zullen niet uitblijven!